Geld verzamelen voor je volgende design project

Als jong creatief is het niet makkelijk om voet aan de grond te zetten nadat je je je design studie hebt afgerond. Wil je een nieuw design project opzetten maar mis je de nodige financiële middelen? Tegenwoordig is het relatief makkelijk om een crowdfunding project aan te maken waarmee je geld kunt ophalen bij diverse particulieren en bedrijven. Met zo’n project kun je aan de buitenwereld laten zien wat je van plan bent en hoeveel dat ongeveer moet gaan kosten. Derden kunnen op hun beurt beslissen of ze al dan niet willen investeren in jouw project.

Kickstarter.com is zo’n bekende naam waar je een project kunt aanmaken. Hoewel die site populair is, kost het je wel wat moeite om het project daar op poten te zetten. Zo moet je duidelijk kunnen onderbouwen waar je je verkregen geld in gaat steken en wordt van je verwacht dat je je project goed verteld d.m.v. een zelf gemaakte video. In deze video overtuig je bezoekers van de site. Zodra het beoogde bedrag is binnengehaald, wordt er 5% commissie ingehouden. De rest van het geldbedrag kun je gaan besteden. In ruil voor het geld lever je de meeste geldschieters achteraf het gecreëerde product uit jouw design project. Dit gaat over het algemeen over de post. Investeerders hebben achteraf geen aandeel gekregen in jou ontworpen product. Dat gezegd zijn er andere crowdfunding sites die een aandeel wel hanteren.

Naast crowdfunding heb je ook zogenaamde crowdlending sites zoals Geldlenenvoorelkaar.nl. Op deze sites kun je geld lenen van particulieren en andere investeerders. Het principe is hetzelfde alleen hier wordt het aan jou uitgeleende bedrag op den duur wel terug verwacht inclusief de nodige rente. Geld lenen voor een nieuw design project moet je natuurlijk wel willen. Er zitten nogal wat consequenties aan. Zo wil je niet dat achteraf blijkt dat je het verschuldigde bedrag niet kunt terugbetalen en je met een BKR registratie komt te zitten. Lees jezelf dan ook goed in over het lenen van geld zodat een notering bij het BKR zo klein mogelijk blijft. Over het algemeen brengt een platform als Kickstarter namelijk minder grote risico’s met zich mee.

Keramiek: een veelzijdig materiaal

Keramiek is weer helemaal terug aan het komen bij het ontwerpen van vazen, bekers, borden en andere accessoires. Maar hoe zit het nou precies met keramiek?

keramiek design

Als het woord keramiek wordt genoemd, dan denken de meeste mensen aan aardewerk uit China. Echter omvat deze benaming veel meer dan enkel dit aardewerk. Het is namelijk zo dat keramiek tegenwoordig ook veel gebruikt wordt in meerdere industrieën. Dit materiaal kan extreme temperaturen weerstaan, waardoor het gemakkelijk te bewerken valt. Bij het woord keramiek moeten we dus niet alleen denken aan aardewerk, maar ook aan glas, porselein, diamanten, implantaten, steengoed, supergeleiders, machines, fietsen, motorvoertuigen, skateboards, enzovoort.

Keramiek: gebruik

Keramiek is een ongelooflijk veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt in diverse producten, van porseleinen poppen tot keramische remblokken en keramische huisnummers. Ook kan je bijvoorbeeld van een zonnige namiddag genieten terwijl je, op een keramische tuinkruk, een lekker kopje thee drinkt, dat gemaakt werd in een keramische theepot, met een theezeef dat bestaat uit keramiek! Er bestaan zelfs keramische eet- en drinkbakken voor honden! Keramiek kan zowel decoratief zijn, als functioneel. Zo zie je tegenwoordig ook veel design vazen van keramiek. Veel jonge en gevestigde ontwerpers werken met design keramiek.

Keramiek: tegen allergieën

Als je last hebt van allergieën via een tapijt in huis, dan kan je vloertegels leggen die gemaakt zijn in keramiek. Je hebt niet alleen het voordeel dat je geen last meer hebt van allergieën, maar ook is het gemakkelijk om dergelijke vloeren te kuisen. Er bestaan heel wat decoratieve patronen in keramische vloeren, zodat je zeker vloertegels naar je zin zal vinden. Het is mogelijk om dergelijke vloeren zelf te leggen, maar het is altijd beter om dit met professionele hulp te doen. Zo maak je geen brokken en wordt je vloer perfect gelegd!

Zoek online naar interieurtips

design woonkamer tips

Veel mensen vinden het leuk om bezig te zijn met de inrichting van hun huis. Zij maken er een stunt van om telkens weer vernieuwend te zijn en de laatste design trends op het gebied van interieur te volgen. In het verleden waren de diverse woonmagazines voor velen van hen een inspiratiebron. Echter, met de komst van het internet zijn er ook online vele interieurblogs ontstaan. In dit artikel ligt de focus op dergelijke blogs, en dan in het bijzonder op die websites die u veel goede interieurtips geven.

Interieurblogs met goede tips

Een redelijk aantal liefhebbers van interieurdesign zijn er simpelweg een weblog over begonnen. Zij bezoeken de leuke beurzen of doen op een andere manier inspiratie op, en delen dat vervolgens met hun bezoekers. Het voordeel is dat blogs vrij te bezoeken zijn voor iedereen en dat het daarom interessanter is dan verschillende abonnementen op woonmagazines. Daarnaast is eenvoudig om meerdere wonen- en designblogs te volgen door bijvoorbeeld via RSS te abonneren. Zo kunt u eenvoudig de beste interieurtips vinden en de betreffende artikelen erover lezen. Tevens is het natuurlijk leuk dat iedereen kan reageren, zodat bezoekers ook hun aanvullingen of meningen kunnen delen met anderen.

DIY interieurtips

Een huidige trend is die van de Do It Yourself (DIY) interieurtips. Sterker nog, er zijn zelfs interieurblogs die zich specifiek op DIY tips richten. Het komt erop neer dat er met standaard huis, tuin en keuken zaken iets erg leuks gecreëerd kan worden. Zo heeft u wellicht nog wel ergens een of meerdere pallets staan. Daarmee zijn erg mooie dingen te maken! Daarnaast zijn er ook blogs met DIY interieurtips die zich bijvoorbeeld focussen op zaken die met IKEA producten kunnen worden gefabriceerd. Op die manier kunt u erg voordelig vrij unieke meubels of andere creaties maken. Zo zijn er voorbeelden te vinden van ontwerpers die van meerdere verschillende IKEA stoelen één mooie, unieke stoel hebben gemaakt. Kortom: het is zeker de moeite waard om ook eens te kijken naar de DIY interieurtips!

Schilderij kopen? Dat kan nu ook online

Voorheen hadden we in Nederland veel kunstateliers en galeries waarbij u gemakkelijk een schilderij kunt kopen. Tegenwoordig treft u steeds minder fysieke galeries aan door te hoge atelierkosten. Bij jouw schilderij webshop kunt u daarom gemakkelijk online een schilderij kopen. U kunt het schilderij vervolgens gemakkelijk online betalen met iDeal, bankoverschrijving, creditcard of u kunt het schilderij contant komen betalen. U kunt in onze webshop een schilderij kopen van diverse kunstenaars uit binnen en buitenland, al onze schilderijen zijn volledig handgeschilderd en 100% uniek. Zo bent u er zeker van dat u echt een uniek handgeschilderd schilderij heeft welke niet in andere woonkamers of kantoren is terug te vinden.

schilderij online kopen

Online kunst

JOUW schilderij webshop biedt een breed assortiment online kunst aan, zo kunt u denken aan enkele honderden kunst schilderijen online aan in diverse vormen en maten, van diverse kunstenaars en met verschillende kunststromingen. Online kunst kopen hoeft dan ook niet heel moeilijk te zijn, door ons niet goed geld terug garantie kunt u gemakkelijk en zonder zorgen uw eigen online kunst kopen.

Al onze kunst is 100% uniek en nergens anders online terug te vinden. Kunt u geen geschikte online schilderijen vinden in onze webshop dan kunt u ook overwegen een eigen stukje kunst te laten maken door onze eigen team van ervaren kunstenaars. Speciaal voor u maken ze aan de hand van uw foto of idee een geheel eigen stukje kunst voor u zodat dit optimaal aansluit op uw interieur.